13 мая 2012 г., 21:08

В ръката на съдбата 

  Поэзия » Философская
512 0 1

В ръката на съдбата са хората

без свободен избор и желание,

само надеждата им е опората,

която им е като наказание.

 

Стиснати в ръката на съдбата,

заключени от срокове различни,

осъдени от завистта и враждата

за чужди действия и съдби лични.

 

В замяна за всички мъже и жени,

живота бих оставил да утихне,

съдбата един път да се промени

и късметът на всички да се усмихне.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??