16 дек. 2017 г., 01:07

В шепи си събрах мечти.. 

  Поэзия
499 0 0

 В шепи си събрах мечти...
окъпах ги със своите сълзи...
...облякох ги в любов...
и с усмивка ги целунах...
живот им дадох...
...да блестят с искри
за всеки дар да бъдат..
...за всеки сбъднати мечти...
и във сърцата наши да танцуват...
...като влюбени звезди...
пътя ни да осветяват...
в бъдните ни дни....

 

Соня Георгиева

© Соня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??