6 окт. 2008 г., 13:14

В старата гора 

  Поэзия » Юмористическая
1849 0 33

По идея от песента на Мими Иванова – „Вълкът и седемте козлета”

Как живееха безгрижно в старата гора,
седем палави девойки... и една мома.
Тя бе кротка и свенлива, ставаше в зори,
със кафенце и закуска всички ще гости.


Ауу, от глад умирам...
Ауу, за секс напирам...
Ауу, закътан дом...
С хитрост и взлом ще вляза аз.


Тихо се Вълчан промъкна, в къщата влезнА
и във кухнята набара кротката мома.
Върху масата сложИ я и я облада,
спря, закуси и се хвърли с нея в любовта.


А девойките игриви чули там шума,
се наредиха да гледат знойната мома.
Бай Вълчан очи забели, в кръста се стегнА,
в оргия със тез девойки смело се спусна.


Ауу, от секс умирам...
Ауу, за сън напирам...
Ауу, развратен дом...
Как ли от тук ще бягам аз.


Всеки знае що се случи в старата гора,
със девойки седем кръшни и една мома.
Бай Вълчан изцеден крачи късно през нощта
и проклина тежка орис де го сполетя.


Аууу...

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??