В стаята ми
съм си поставил
мислите си,
ароматизатор са.
Ухае на романтика.
Превръщам
специалния ми момент
във вълшебство чисто.
Настроенията ми се сменят
мигновено, моментно
и в сменянето
танцува очарование
и събужда в мен
усмивки и смях -
продължение нежно
с дълго времетраене.
Настроенията ми
се превръщат
в интересни,
разнообразни,
облечени с топли,
светли цветове.
Мечтая.
Вълненията
и мислите ми за теб
са с едно лице
и богатства от емоции
с жестове,
движения на тялото,
думи, погледи,
композиции възхитителни
с гласа ми -
прегърнати с доброта човечна.
Предпоставка да се чете
или да се знае от играещи актьори
за романтична история,
придружена с мелодии
от човешки гласове
и топлещо сърце,
и стоплящо друго нечие.
Уханието романтично
с мислите ми за теб
е свобода.
Със смисъл живея.
За Орфей
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены