22.06.2010 г., 12:59 ч.

В стаята ми съм си поставил мислите си 

  Поезия » Любовна
716 0 0

В стаята ми 

съм си поставил

мислите си,

ароматизатор са.

Ухае на романтика.

Превръщам

специалния ми момент

във вълшебство чисто.

Настроенията ми се сменят

мигновено, моментно

и в сменянето

танцува очарование

и събужда в мен

усмивки и смях -

продължение нежно

с дълго времетраене.

Настроенията ми

се превръщат

в интересни,

разнообразни,

облечени с топли,

светли цветове.

Мечтая.

Вълненията

и мислите ми за теб

са с едно лице

и богатства от емоции

с жестове,

движения на тялото,

думи, погледи,

композиции възхитителни

с гласа ми -

прегърнати с доброта човечна.

Предпоставка да се чете

или да се знае от играещи актьори

за романтична история,

придружена с мелодии

от човешки гласове

и топлещо сърце,

и стоплящо друго нечие.

Уханието романтично

с мислите ми за теб

е свобода.

Със смисъл живея.


                                                                                        За Орфей

                                                                                       Г.Ф.Т


© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??