В събиране на себе си
Парченце по парченце,
късче по късче
събирам себе си.
Подреждам неподредени
истини, мисли, желания.
С огъня и леда,
със силата и мощта
на своето себе си,
парченце по парченце,
събирам светлина.
За живота си.
Предопределение.
Път. В безвремието.
Нареждам живота си,
събирам себе си,
истина по истина.
Късче по късче.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены