4 may 2013, 17:08

В събиране на себе си 

  Poesía » Otra
471 0 0

В събиране на себе си

 

Парченце по парченце,

късче по късче

събирам себе си.

Подреждам неподредени

истини, мисли, желания.

С огъня и леда,

със силата и мощта

на своето себе си,

парченце по парченце,

събирам светлина.

За живота си.

Предопределение.

Път. В безвремието.

Нареждам живота си,

събирам себе си,

истина по истина.

Късче по късче.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??