2 окт. 2011 г., 13:47

В сърцето ще те скрия 

  Поэзия » Другая
586 0 4

 

 

Сиротна моя нежна песен,

тъй много закъсняла,

защо дойде

във късна есен -

сезона за раздяла?

 

Къде бе ти във ранна пролет,

уханно разцъфтяла?...

Сега си без крила

за полет,

ах, идва зима бяла!...

 

О, аз в сърцето ще те скрия,

за да не зъзнеш вънка.

Снега от тебе

ще изтрия,

та да се лееш звънка!

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??