25 июн. 2012 г., 15:21

В сърцето ти 

  Поэзия » Любовная
820 1 5

Тръгваш си, отнемайки дъха ми,

и отиваш толкова далече.

Тръгваш си, отнасяйки съня ми,

в твоя ден и в топлата си вечер.

Вземаш ми внезапно и покоя,

който имах в нощите си тихи,

и оставяш ме сама и гола,

а след теб тъгата ме настига.

И от мен остава само сянка,

лутаща се, търсеща те вечно,

скитаща се, ничия и малка...

Цялата съм само безнадеждност.

И без теб оставам само вопъл,

молещ се отново да те има,

и те чакам - търсещ ме и топъл,

и се моля - в себе си вземи ме.

И помни ме - въпреки раздялата.

И пази ме някъде във себе си.

За да мога пак да бъда цяла.

И да мога пак да съм в сърцето ти.

 

© Мариета Караджова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??