В такава нощ
Майска нощ. Ухание на свежест.
Разлистени дървета и цветя.
Сърцето ми жадува тръпна нежност,
усетило зова на любовта.
В такава нощ не мога да заспивам.
В такава нощ и въздухът трепти,
наситен със копнеж. И ме опива
желание – до мен да бъдеш ти.
© Сашо Маринов Все права защищены