26 февр. 2011 г., 02:31

В тебе дишам! 

  Поэзия » Любовная
751 0 2

Ще ти  даря очите си,

сляпа ще усетя нежността,

ще дам сетивата си,

за да ме няма за света,

в сърцето ти да дишам.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??