26 feb 2011, 2:31

В тебе дишам! 

  Poesía » De amor
754 0 2

Ще ти  даря очите си,

сляпа ще усетя нежността,

ще дам сетивата си,

за да ме няма за света,

в сърцето ти да дишам.

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??