Feb 26, 2011, 2:31 AM

В тебе дишам! 

  Poetry » Love
755 0 2

Ще ти  даря очите си,

сляпа ще усетя нежността,

ще дам сетивата си,

за да ме няма за света,

в сърцето ти да дишам.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??