насладообилие...
или билка за наслада...
болко,чакам те зад ъгъла
докато вървиш
по тротоара от любов
пробляс...пробяс...
пас...
при следващо раздаване на картите
дано съм усмихнатият жокер
в тестето от тестостерон
© Милко Христов Все права защищены