В тиха нощ до тебе ще заставам,
ще бдя над кроткия ти сън
и с целувки по снагата ти желана
ще те омайвам като дивен звън...
В бурна нощ ветрец ще съм бездомен....
небрежно галещ твоите коси...
ще идвам и отлитам като спомен
и...много, много ще боли...
© Владимир Все права защищены