6 мар. 2010 г., 13:39

В тишината на светия дом 

  Поэзия » Другая
541 0 0

Щом в черквата вляза,

свеждам смирено глава -

за щастие и здраве се моля

на всички хора по света.

 

          Вярвам във светците.

          затуй  се моля от сърце:

          не искам щастие и здраве да купувам,

          а искам БОГ да ми даде!

 

Нямам грях в душата,

чиста ми е съвестта,

затуй свещички паля

с надежда за добро!       

© Анка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??