6.03.2010 г., 13:39 ч.

В тишината на светия дом 

  Поезия » Друга
538 0 0

Щом в черквата вляза,

свеждам смирено глава -

за щастие и здраве се моля

на всички хора по света.

 

          Вярвам във светците.

          затуй  се моля от сърце:

          не искам щастие и здраве да купувам,

          а искам БОГ да ми даде!

 

Нямам грях в душата,

чиста ми е съвестта,

затуй свещички паля

с надежда за добро!       

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??