9 авг. 2014 г., 10:11

В твоето легло 

  Поэзия » Юмористическая
413 0 1

Искам да бъда акар,
пълзящ във твоето легло.
Непоискан аксесоар,
сгушил си се най-нагло
между меките чаршафи,
в допир с кожата гореща,
да раздавам автографи
при всяка наша плътска среща.
И да искаш да ме махнеш,
няма начин да успееш.
И от нерви да прегракнеш,
сори, с мене ще живееш.
Приеми го! Преглътни го!
Примири се веч, за Бога!
Аз пристигам. Във леглото.
Ще съм ти акар до гроба.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??