23 нояб. 2014 г., 11:31

В тъмното всички чудовища си приличат! 

  Поэзия » Философская
311 0 0

Изгубих се.

Обичам да се губя. 

В безкрайни лабиринти

с Минотаври... 

Срещнеш ли ни в тъмното -

помогни на тях!

© Силвена Паскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??