23.11.2014 г., 11:31 ч.

В тъмното всички чудовища си приличат! 

  Поезия » Философска
316 0 0

Изгубих се.

Обичам да се губя. 

В безкрайни лабиринти

с Минотаври... 

Срещнеш ли ни в тъмното -

помогни на тях!

© Силвена Паскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??