24 янв. 2020 г., 10:29

В търсене на изгубения символ 

  Поэзия
299 0 2

Влиза се
по бели чорапи.
Следва се
светлия път,
който
ти проектира витражът.
Коленичи се
върху
многоцветна мозайка.
През затворените очи
се написва молитвата
върху бяла стена -
дялан камък,
с дима на свещта.
Малък дар
се оставя,
преди да затвориш вратата.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??