Jan 24, 2020, 10:29 AM

В търсене на изгубения символ 

  Poetry
303 0 2

Влиза се
по бели чорапи.
Следва се
светлия път,
който
ти проектира витражът.
Коленичи се
върху
многоцветна мозайка.
През затворените очи
се написва молитвата
върху бяла стена -
дялан камък,
с дима на свещта.
Малък дар
се оставя,
преди да затвориш вратата.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??