В ударите на пулса...
Разливам те навсякъде из мен –
красиво, благодатно и горещо.
С такава радост нося този ден,
във който Бог посочи да се срещнем!
И търся най-звънливите слова,
небесния ни дар да с венец да кичат.
Очите ми се пълнят и шептя,
на всеки цвят прошепвам, че обичам.
Прекрачвам смело всичките земи
ведно със океана и замирам
в прегръдката на моето момче,
обсипало ме с нежното си синьо.
Отпускам се в най-скъпите ръце
и тъна във божествена наслада.
Ръката ти поставям да чете
от пулса ми това, което трябва...
© Людмила Билярска Все права защищены
---
Щастлива съм, че ти го изричаш, ваятелю на божествена любовна лирика! Благодаря ти, Ив!!!
---
Много се радвам, че ти хареса, мила Руми! Поздрави и пожелания за хубав ден!