Днес, както бягах в морската градина,
с бутилка чешка бира под ръка,
отидох да ме боцнат със ваксина.
По заповед на моята жена.
Записах се във пункта, и практично
надигнах моя светъл еликсир.
В опашката - девойка - неприлично
се гушкаше със някакъв вампир.
Тя… нито миг не спря да го натиска.
Опипваше му задника с ръка!
Към мен започна тайно да се киска.
Поисках да я плясна през уста!
Пък мацката, прикрито ме разгледа.
Намигна ми, изплези се с език.
Показа - как облизва - сладоледа!
И аз направих нещо като тик!
Изгълтах в миг бутилката до дъно,
и зяпнах в иглолистните гори.
Възбудих се и вдигнах лошо кръвно,
а пулсът ми съвсем се ускори!
Поставих си набързо две ваксини!
Обадих се на скъпата жена.
Огледах храбро - морските градини
и хукнах по тревата през глава!
Прибрах се и директно от вратата,
се метнах на жената като бик!
Разхвърлях й бельото по кревата,
а тя издаде нещо като вик!
След пет минути (яростни и бързи)
жена ми ме погали по глава -
Доволна бе. С ваксината… й върза.
Отново бях й стъпил на врата!
Юри
Йовев
Юли
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Харпун, чакам те довечера на Санта Марина! 😀