14 февр. 2012 г., 11:08

Валентинка 

  Поэзия » Другая
679 0 7

ВАЛЕНТИНКА

 

Свята обич в сърцето,

нежен блян в душата,

златен клас в полето,

сладък грозд в лозята!...

 


 

ТРИФОН ЗАРЕЗАН

 

Радостни, честити –

с обич в душата,

а в дните мразовити –

празник на вината…





© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??