14.02.2012 г., 11:08 ч.

Валентинка 

  Поезия » Друга
695 0 7

ВАЛЕНТИНКА

 

Свята обич в сърцето,

нежен блян в душата,

златен клас в полето,

сладък грозд в лозята!...

 


 

ТРИФОН ЗАРЕЗАН

 

Радостни, честити –

с обич в душата,

а в дните мразовити –

празник на вината…





© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??