29 мая 2012 г., 11:19

Вали 

  Поэзия » Любовная
459 0 0

Вали. Всичко е притихнало.

Денят е мрачен и студен.

А в мене чувството - красивото,

го прави влюбен и блажен.

 

Вали. И мислите ми гонят те.

Кажи, достигат ли до теб?

Отвъд километрите, пороите...

Усещаш ли? Откривам те.

 

Вали. Щастлива съм, че има те.

Изпълваш всяка част от мен.

Вали. Усмихвам се. Обичам те.

В сърцето ми си приютен.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??