19 нояб. 2007 г., 09:16

Вали 

  Поэзия » Любовная
717 0 19

 

Облаци спускат
мокри коси,
докосват земята,
плисват се песенно.
Мелодията им
приятно звучи -
вали,
бавно вали...

Доверие и спокойствие
от твоите длани
струи,
лицето ми
с топлота и нежност
обгърнали.
В очите ти
оглеждам се,
а в тях щастие
тихо сълзи.
Хубаво ми е...

Дъждът все още
кротко
вали...


 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??