Валя
Ти тръгна си в този тежък момент,
когато трябваше да избираш между него и мен,
тръгна си просто така
и не остави дори следа.
Сляпо те търсех ден подир ден,
нощем сънувах те близо до мен,
тебе те няма, а търся нощта,
защото тя спасява мойта душа.
Колко ли нощи ще бъдеш до мен,
ще има ли някога и за мене ден,
във който ще бъдем заедно с теб,
а не да сънувам твоя портрет.
Кажи ми защо боли ме така,
защо ме заряза и тръгна сама,
защо ми остави надежда една,
а трябва да скачам сам в пропастта.
Дали ще се върнеш отново при мен,
дали си избрала между него и мен,
знай, че няма да съдя твойта любов...
Обичам те нежно - прекрасна любов!
© Виктор Все права защищены