31 дек. 2006 г., 19:45

Вчера ли беше… 

  Поэзия
729 0 2
Вчера ли беше, когато те срещнах за пръв път.
Вчера ли беше, когато вечерях с врага.
Вчера ли беше, когато по улиците аз вървях сама.
Вчера ли бях момиче, а днес жена.
Вчера ли вярвах в твоята любов.
Вчера ли ти се кълна, че ще бъдеш с мен до гроб.
Вчера ли беше, когато видях твойта измяна.
Вчера ли те видях в черната ти премяна.
Вчера ли беше, когато разбрах за твойта измяна.
Вчера ли беше, когато вече за теб прошка няма.

© Димана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??