25 апр. 2005 г., 21:16

Вече не! 

  Поэзия
1085 0 1

Хубаво ли е да имаш всичко,
а останалите вечно да ги няма,
хубави ли са нещастните ухания на забравени дихания?
Но не може. Вече не! Не можеш а завладееш моето сърце!
Пари, любов, осигурения, ала има я тръпката на недоверие!
Не забравяй, аз съм бурна и свободна, ала и нехайна и непокорна!

© Натали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??