Apr 25, 2005, 9:16 PM

Вече не! 

  Poetry
1094 0 1

Хубаво ли е да имаш всичко,
а останалите вечно да ги няма,
хубави ли са нещастните ухания на забравени дихания?
Но не може. Вече не! Не можеш а завладееш моето сърце!
Пари, любов, осигурения, ала има я тръпката на недоверие!
Не забравяй, аз съм бурна и свободна, ала и нехайна и непокорна!

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??