29 июн. 2010 г., 14:23

Вече не... 

  Поэзия » Любовная
594 1 0

Искам да пия, какво друго ми остава,

искам да пия, за да те забравя...

Ще пия, ще плача, ще бягам и

да страдаш искрено се надявам.

Ти отне съня ми, ускори дъха ми,

открадна усмивката ми.

В мен сърцето боли, разбито от

твоите лъжи... ще съжаляваш, разбери,

мойте думи запомни.

 

И пак след нея се връщаш ти при мен,

и пак след нея ще викаш моето име

нощ и ден. И когато тя те нарани, ще

молиш да се върнеш ти, но тогава

не ме моли, не ме търси, мъртъв си

за мене, чу ли!?

 

Исках, но вече не...

Обичах, но вече не...

Мразех, но вече не...

Безразличен си за мене!

© Вили Щенгелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??