Jun 29, 2010, 2:23 PM

Вече не... 

  Poetry » Love
598 1 0

Искам да пия, какво друго ми остава,

искам да пия, за да те забравя...

Ще пия, ще плача, ще бягам и

да страдаш искрено се надявам.

Ти отне съня ми, ускори дъха ми,

открадна усмивката ми.

В мен сърцето боли, разбито от

твоите лъжи... ще съжаляваш, разбери,

мойте думи запомни.

 

И пак след нея се връщаш ти при мен,

и пак след нея ще викаш моето име

нощ и ден. И когато тя те нарани, ще

молиш да се върнеш ти, но тогава

не ме моли, не ме търси, мъртъв си

за мене, чу ли!?

 

Исках, но вече не...

Обичах, но вече не...

Мразех, но вече не...

Безразличен си за мене!

© Вили Щенгелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??