9 янв. 2011 г., 12:24

Вече сме излишни 

  Поэзия
744 0 14

Преча ли? Прости ми не почуках на вратата.

Отворих си  ,нахълтах с цялата си сила.

Не, няма да оставам, няма, знам че самотата

обикна те много отдавна...още преди да си отида.

 

Прости... ще  седна до камината да си отдъхна,

ще се слея с болката на обгорените й съчки.

Там  вместо пламък пушека ще ме обгърне

за това, че днес един на друг вече сме излишни.


На В.

© Николина Милева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??