Преча ли? Прости ми не почуках на вратата.
Отворих си ,нахълтах с цялата си сила.
Не, няма да оставам, няма, знам че самотата
обикна те много отдавна...още преди да си отида.
Прости... ще седна до камината да си отдъхна,
ще се слея с болката на обгорените й съчки.
Там вместо пламък пушека ще ме обгърне
за това, че днес един на друг вече сме излишни.
На В.
© Николина Милева Todos los derechos reservados
Седнете двамата пред камината,пък може Самотата да го разлюби!
Поздрав и