29 февр. 2008 г., 13:00

Вече съм силна 

  Поэзия » Любовная
581 0 0

Този път аз няма да остана,

този път няма да ти простя!

Тръгвам по пътя, но дори и сама,

ще се справя с живота и няма да склоня глава.

Живота ми без теб ще продължи,

за друг ще роня вече своите сълзи.

Макар че ще го гледам с насълзени очи,

уморена от твоите лъжи.

Да, обичам те, но няма да ти кажа.

Не си мисли, че ще се прекърша точно сега.

Ще те гледам с гордо вдигната глава,

но без вина ще те подмина като пътна гара!

© Злати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??