29 мар. 2017 г., 03:11

Вечер 

  Поэзия
570 1 2

Вечерта е мека,

като след буря – слънце,

красива и надеждна,

своята приказка шъпне.

 

Ах, тази вечер,

пролетна и пропита с топлина,

вече миротворна е тя,

след буря – чисти небеса.

 

Вечер, като всички други,

но тази беше специална,

младите сърца подлуди,

очакваше се да бъде свята.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??