Вечерта е мека,
като след буря – слънце,
красива и надеждна,
своята приказка шъпне.
Ах, тази вечер,
пролетна и пропита с топлина,
вече миротворна е тя,
след буря – чисти небеса.
Вечер, като всички други,
но тази беше специална,
младите сърца подлуди,
очакваше се да бъде свята.
© Диана Всички права запазени