ВЕЧНА ПРОЛЕТ
Цветна Пролет си,
първа, свидна, чакана...
Където минеш,
цветята се разлистват...
Слънчев лъч си!
Мен- увехналата, осветил...
с надежда за нов живот дарил!
След теб остава аромат
на разцъфнал ябълков цвят...
Красотата на смирена,
къпеща се в надежда,
птица окрилена...
Взорът и високо в небесата,
оздравели са крилата...
Благословена, чиста вяра си!
Молитва първородна!
Абсолютна истина!
Където минеш, сееш
само и единствено добро!
Вечна Пролет си!
Божествена любов!
П.П. Благодаря на моята Светлина, че ме вдъхновява!
20 Март 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
© Екатерина Глухова Все права защищены