18 янв. 2009 г., 18:23

Вечни са само липсата и нищото 

  Поэзия » Философская
587 0 2
Ден пореден, пулсът времеви спира,
човек все нещо търси, щом търси ще намира,
времето е мъртво, но всички ни ще надживее,
снимай го в спомен, от лентата на живота не ще избледнее.

И този ден спомен не ще остави,
нощта идва тъмнично дълбока, за да го удави,
с отлива полусветъл бъдещ труп ще остави,
нима наистина е труп? Да, ако се забрави!

Смъртността май доста е висока,
когато от ден до вечност не направиш скока,
вечни са само липсата и нищото,
само те остават след края на всичкото...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??