20 дек. 2007 г., 20:24

Вечно тук 

  Поэзия » Другая
688 0 2

Вечно тук

 

В моменти на тъга и самота

към теб винаги ще е протегната ръка

на верен и добър другар,

всичко лошо би премахнал като цар.

Той винаги до теб е бил,

подкрепял те е, докато лекарства си пил

или си се скарал с тате и мама.

Да, вие винаги сте били двама.

Път тежък сте извървели,

но колко весели песни сте изпели,

постоянно хванати за ръце,

приятелски сърца две,

те никога не ще се разделят,

заедно напред ще вървят,

предани един на друг,

приятелството им винаги ще е ТУК.

Да, другарю велик,

ще изкараме и най-трудния миг,

аз никога не ще те забравя,

всяко зло за теб ще поправя,

защото приятел най-добър за мен си ти,

неразделни ние ще преборим всички беди!

 

 

 

© Ден Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • те никога не ще се разделят,
    заедно напред ще вървят,
    предани един на друг,
    приятелството им винаги ще е ТУК.
    ...................................
    това ми хареса
  • еее много е хубаво ти си верен истински и добър приятел
    мн успехчета
Предложения
: ??:??