22 окт. 2016 г., 23:56  

Вечност 

  Поэзия » Другая
410 1 0

 

За дом, за рожби, за внуци свои, 
за ония топли кадифени длани 
до сетен дъх щом аз милея, знам, 
ще оставя след себе си диря?

 

На гроба ми може трева да избуи,
до гроба ми може пътека да няма, 
но дорде Слънцето галещо свети, 
знам, вечно ще съм жива и млада.

 

Самадхи
22.10.2016

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??