Oct 22, 2016, 11:56 PM  

Вечност 

  Poetry » Other
412 1 0

 

За дом, за рожби, за внуци свои, 
за ония топли кадифени длани 
до сетен дъх щом аз милея, знам, 
ще оставя след себе си диря?

 

На гроба ми може трева да избуи,
до гроба ми може пътека да няма, 
но дорде Слънцето галещо свети, 
знам, вечно ще съм жива и млада.

 

Самадхи
22.10.2016

© Гюлсер Мазлум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??