22.10.2016 г., 23:56 ч.  

Вечност 

  Поезия » Друга
420 1 0

 

За дом, за рожби, за внуци свои, 
за ония топли кадифени длани 
до сетен дъх щом аз милея, знам, 
ще оставя след себе си диря?

 

На гроба ми може трева да избуи,
до гроба ми може пътека да няма, 
но дорде Слънцето галещо свети, 
знам, вечно ще съм жива и млада.

 

Самадхи
22.10.2016

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??