22 oct 2016, 23:56  

Вечност 

  Poesía » Otra
447 1 0

 

За дом, за рожби, за внуци свои, 
за ония топли кадифени длани 
до сетен дъх щом аз милея, знам, 
ще оставя след себе си диря?

 

На гроба ми може трева да избуи,
до гроба ми може пътека да няма, 
но дорде Слънцето галещо свети, 
знам, вечно ще съм жива и млада.

 

Самадхи
22.10.2016

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??