Аз съм влюбено момиче.
Ти ме гледаш и мълчиш.
Научи ме да обичам -
с устни, с пръсти и с очи...
Да съм вятърът в полята.
Първа птичка в пролетта.
Макът, цъфнал сред житата.
Полъхът на есента...
Да съм взрив. Да съм лавина.
Ехо от далечен зов...
Научи ме да премина
през живота със любов.
© Елица Ангелова Все права защищены