4 июл. 2018 г., 13:28  

Вечността е Дом за изгубени мигове 

  Поэзия » Другая
575 4 7

Ти пак се връщаш. Пепелище.

Да търсиш в' въглени искра,

но огънят си е отишъл,

погълнала го е страстта.

Навярно слушал си да казват: 

Където е горяло, ще гори.

Ала желязото е вече хладно,

стоманата се закали.

И още казват: Не е късно.

Но само докато боли!

 

© любимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??