17 апр. 2012 г., 14:26

Вечността ти 

  Поэзия » Любовная
1206 0 11

 

 

Дори и да поискаш да избягаш,
ще те настигна даже в дън земя.
И тунел през нея да проправиш,
ще съм първа там - на край света!

Дори и да поискаш да се скриеш
през девет планини - далече,
и кукувичесто гнездо да свиеш,
ще се загнездя там като сираче!

И пак ще си поискам любовта ти.


Дори да предизвикаш сто вихрушки
и купища съдбовни кръговрати,
ще бъда с теб, защото са ненужни...

Разбра ли вече - аз съм Вечността ти!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??