10 февр. 2006 г., 01:31

Веднъж и завинаги 

  Поэзия
885 0 8

Веднъж ме обичай,
но истински..
не през миг
и по капка..
Предавай ме..
но веднъж..
наведнъж..
Не всеки ден
и по малко..
Веднъж си иди,
но завинаги..
не всяка нощ
докато съмне..
Забрави ме...
веднъж..
но така,че и аз
да не помня.

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??